Çal Garası'nda Transfer Atağı

Çal Garası'nda Transfer Atağı

Yeni sezonda Denizli Süper Amatör Küme’de şampiyonluk için mücadele edecek olan Çal Belediyespor’da, transfer için gaza basıldı.

A+A-

Onursal Başkan ve Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kulüp Başkanı Adnan Tatar ve Teknik Direktör Aydın Yalabık toplantı yaptılar ve yeni sezon ile alakalı planlama yaptılar. Transfer çalışmaları için de hemen başlama kararı alındı.

Siyah - Beyazlı ekip, evvelki sezon Çal Garası forması giymiş olan Aytaç Solunoğlu ile tekrardan sözleşme imzaladı. Profesyonel liglerde de mücadele eden ve son olarak Sarayönü forması terleten  tecrübeli stoper, yuvasına döndüğünü, evvelki sezon Bölgesel Amatör Lig’e çıkan kadroda yer aldığını, bu sezon da aynı mutluluğu yaşamak istediğini, Çal Garası için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

TATAR; “İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Başkan Adnan Tatar, iç transfer sürecinde Yasin Üner, Ömer Kabaca, Yasin Toktaş ve Osman Temizel, dış transfer sürecinde ise Aytaç Solunoğlu ve Mehmet Özdemir’i takıma kattıklarını ifade ederek, bunun yanında, genç ve yetenekli yedi futbolcu ile daha anlaştıklarını, kaliteli yabancı bir futbolcuyla anlaşma yaptıklarını, işin yalnızca imzaya kaldığını, bu futbolcuların haftaya Çal’a gelip sözleşme imzalayacaklarını, U-17 takımından da 9 futbolcuyu kamp kadrosuna alacaklarını, alt yapının sağlam olduğunu, en önemli transferlerin de kendi çocukları olduğunu,  Çal Garası’na gönül verenlere söz verdiklerini; Keyif veren bir futbol oynayacaklarını belirtti.

Çal Garası, yeni sezon hazırlıklarını Ağustos ayında Çal ilçesinde başlatacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.