Çal Garası’nda Hedef Şampiyonluk

Çal Garası’nda Hedef Şampiyonluk

Sezon hazırlıklarına Çal’daki kampta devam eden Çal Garası’nın oyuncuları ara sıra kaynağı Çökelez Dağı’nda olan ve Kumral Mesireliği’ndeki kaynağından çıkmış olan serin sularda kaslarını gevşeterek rahatlamaktalar.

A+A-

Camiaya Şampiyonluk Sözü

Yeni sezonda Denizli Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Çal Belediyespor’un Teknik adamı Aydın Yalabık, Çal Belediyespor camiasına şampiyonluk sözünü verdi. Çal ilçesindeki  doğal güzellik, spor tesisi ve yüksek rakımın vermiş olduğu serinliğin kamp için ideal olduğunu belirten Teknik Adam Aydın Yalabık, Kampta 28 futbolcuyla çalıştıklarını, ilerleyen günlerde kampa yeni katılan isimlerin olacağını,  sezon öncesinde kadrodaki futbolcu sayısının 22’ye düşürüleceğini,  genç, mücadele kapasitesi yüksek olan, arzulu ve dinamik bir takım kurduklarını , Çal’ı sevenlerin, Çallı olanların bu takımla gurur duyacağını ve  hedeflerinin kesinlikle şampiyonluk olduğunu dile getirdi.

Oyuncular Serinlediler

Çal Belediyespor, her gün çift antrenman yapmakta. Bugün sabah sularında Kumral Mesireliği’nde çalışmış olan takımın oyuncuları Çal Belediyesi’nin mesirelik alanında geçtiğimiz sene kurmuş olduğu portatif havuzda serinlediler. Teknik Adam Yalabık, sabah antrenmanının ardından futbolcuların havuzda stres attıklarını, soğuk suda kas gruplarını dinlendirdiklerini, bu coğrafyanın havasının da, suyunun da serin olduğunu, Çökelez Dağı’nın serin sularının takımın motivasyonunu da arttıracağını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.