Çal'da Vali Rüzgarı

Çal'da Vali Rüzgarı

Çal'da Vali Rüzgarı

A+A-

VALİ KARAHAN AŞURE ETKİNLİĞİNE KATILDI

Vali Hasan Karahan, Çal İlçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bazı kamu kurumlarında incelemelerde bulunan  Vali, Çal Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebeti ile düzenlenen Aşure Hayrı etkinliğine katıldı.  

İlk olarak Çal Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Yusuf Durani Dinç, Belediye Başkanı Fethi Akcan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Valimiz, Kaymakam Dinç’ten ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Çal Belediyesine geçen Vali Karahan, Başkan Fethi Akcan’dan Belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Belediye ziyaretinde ilçeye Huzurevi kazandırılmasına katkıda bulunan Hayırsever Hasan Erdoğan ile de biraraya gelen  Vali Karahan, Hayırseverimize verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Belediye ziyaretinin ardından Çal Ziraat Odasını ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Başkan Haşim Ahmet Çil’den ilçedeki tarım faaliyetleri hakkında bilgiler aldıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek güvenlik güçlerimize görevlerinde başarı ve kolaylık diledi.

Çal İlçe ziyaretinde Çal Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebeti ile düzenlenen Aşure Hayrı etkinliğine de katılan Sayın Valimiz, burada vatandaşlarımıza aşure ikram etti. Ziyaretlerinde Çal Devlet Hastanesini de ziyaret eden Vali Hasan Karahan, tedavi gören hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

VALİ KARAHAN, ÇAL GARASI’NA BAŞARI DİLEDİ

Denizli Valisi Hasan Karahan, Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç ile birlikte Çal Belediyesi’ni ziyaret ederek, Bölgesel Amatör Lig’de 3.Lig hedefini kovalayan Çal Belediyespor’a başarı diledi.

Belediye Başkanı Fethi Akcan ve Kulüp Başkanı Adnan Tatar ile görüşen Vali Karahan, sporun gücünü toplum yararına kullanmaya çalışan Çal Belediyesi ve Çal Belediyespor’u tebrik etti.

Akcan, üzerinde ‘Çal Garası’ yazılı atkı ile Hasan Karahan yazılı 20 numaralı formayı Vali Karahan’a hediye etti. Akcan, “Alt yapımızda 286 çocuğumuz antrenörlerin gözetiminde futbol oynuyor. Amacımız, gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bir çocuğumuzu bile kazanmak bizim için şampiyonluktan bile değerli” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.