Çal Belediyespor'un Direksiyonuna Çallı Geçti

Çal Belediyespor'un Direksiyonuna Çallı Geçti

Denizli Süper Amatör Lig lideri Çal Belediyespor, teknik direktörlüğe aslen Çallı olan Kürşat Taş’ı getirdi. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın makamında yapılan imza töreninde konuşan Taş, “Memleketimin takımına geldiğim için çok mutluyum” dedi.

A+A-

Süper Amatör Lig’de fırtına gibi esen ve ilk yarıyı lider tamamlayan Çal Karası, teknik direktör Cahit Arım ile ekibinin görevi bırakmasının ardından teknik direktörlüğe aslen Çal ilçesinin Selcen mahallesinden olan Denizli futbolunun yakından tanıdığı isin Kürşat Taş’ı getirdi.

Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın makamında düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Adnan Tatar, Başkan Yardımcısı Süleyman Semerci, Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kasap’ta katıldı. Çal Karası ile nikahlanan Kürşat Taş’ın yardımcılıklarını ise, Utku Alemdaroğlu ile Hasan Kaplan yapacak. İmza töreninde konuşan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Hedefimiz şampiyonluk. Bizi bu hedefe ulaştıracak olan ismin Kürşat Taş olduğu yönünde camiamız hem fikirdir. Yeni teknik ekibe başarı diliyor, geçmişte görev yapan teknik ekibe ise teşekkür ediyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, “Şampiyonluğa kenetlenen Çal Belediyespor’un sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağına inanıyoruz. Yeni teknik heyetin de bizi 3.Lig’e kadar taşıyacağına olan inancımız tamdır” derken, Teknik Direktör Kürşat Taş, “Çallı olarak Çal Belediyespor’da göreve başlamanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Anlaşmam kağıt üzerinde sezon sonuna kadar, ancak gönül anlaşmamız ömür boyudur. Ekibimle birlikte mutlaka Çal’ı profesyonel lige taşıyacağız” diye konuştu.


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.