Çal Belediyespor’dan Sağlam Transfer

Çal Belediyespor’dan Sağlam Transfer

Bu sezon Denizli Süper Amatör Lig’de mücadele etme başarısını kazanmış olan Çal Belediyespor, transfer çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı.

A+A-

Siyah-Beyazlı takım, geçtiğimiz yıl Denizli 1.Amatör Küme’de 35 tane gol atmış olan Denizli amatör spor çevrelerinin de yakından tanıdıkları Mehmet Özdemir’i takıma kattı.

Muhasebecilik Yapıyor

Meslek olarak muhasebecilik yapan Mehmet Özdemir, hedefi olan bir kulüpte olmaktan ve buraya gelmekten mutlu olduğunu, geçtiğimiz sene Karakovaspor ve Kocaderespor’da 35 tane gol attığını, artık Çal Belediyespor’da şampiyonluk heyecanını yaşamak istediğini, bu uğurda elinden gelen her şeyi yaparak takıma katkıda bulunacağını ve formanın hakkını vereceğini dile getirdi.

Çal Belediyespor’un Başkanı Adnan Tatar ise, çok iyi bir forvet aldıklarını, kendilerinin transferdeki en mühim kriterlerinin oyuncunun kişiliği ve karakterli olması olduğunu, Mehmet Özdemir’i de çok iyi analiz ettiklerini ve takip ederek izlediklerini, karakterli bir oyuncu olduğunu, Çal Belediyespor’a yararının olacağını ve Mehmet Özdemir’e inandıklarını söyledi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Başkan Adnan Tatar,  hedeflerinin Ağustos ayına kadar transfer çalışmalarını neticelendirmek olduğunu sözlerine ekledi.

35 Golle Forvette Yıldızlaştı

Çal Belediyespor’un yeni transferi 28 yaşındaki Mehmet Özdemir, futbol serüvenine Honazspor’da adım attı. Ardından Bağbaşı Zeytinköyspor, Başkarcı İ.Y, Karakovaspoor ve Kocaderespor gibi takımların formalarını terleten Özdemir, geçtiğimiz sezon atmış olduğu 35 gol ile dikkatleri üzerine çekmişti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.