Büyükşehir Tiyatrosu Artık Elinizin Altında

Büyükşehir Tiyatrosu Artık Elinizin Altında

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, oyunlarını takip etmek isteyenler için yeni bir internet sitesi ile merhaba dedi.

A+A-

Bu siteden sanatseverler sahnelenecek oyunlar ile alakalı ayrıntılı bilgiye ulaşabilecekleri gibi, diledikleri oyunu seçip rezervasyon işlemlerini uzaktan internet erişimiyle kolay bir şekilde yapabilecekler.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, şehrin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmayı sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, oyunlarını ve programlarını takip etmeyi isteyen sanatseverler için http://tiyatro.denizli.bel.tr adresinden hizmet sunuyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu aylık programına internet sitesinden erişebilme imkanı olan vatandaşlar sitede bunun yanında oyunlar ile alakalı detaylı bilgiye, oyuncu profilleri ile alakalı bilgilere de ulaşabiliyorlar. Ayrıca sanatseverler diledikleri oyunu seçip rezervasyon işlemlerini de aynı site üstünden yaparak, e-bilete sahip olabilecekler.

 

Büyükşehir tiyatrosu Kasım ayı programı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda Kasım ayı programındaysa "Bir Deli’nin Hatıra Defteri" ‘Kahvede Şenlik Var’‘Söz Sende’ ve ‘Kamyon’; Genç Denizli Tiyatro Kulübündeyse ‘Kadın Hikâyeleri’, ‘Dünyanın Ortasında Bir Yer’ ve ‘Tartuffe’ oyunları ile Denizlililer için sahne alacak. Program hakkında detaylı bilgi, rezervasyon ve e-bilet işlemleri yapmak için http://tiyatro.denizli.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.