Büyükşehir Tiyatro Şenliği Devam Ediyor

Büyükşehir Tiyatro Şenliği Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile çocuklara özel olarak hazırlanan Tiyatro Şenliği devam ediyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan dolayı birbirinden güzel tiyatro oyunları çocuklar ile buluşturuyor. 15 Nisan'da başlayan ve 23 Nisan'a kadar sürecek olan program çerçevesinde 7 değişik oyun çocuklara gösterilecek.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na çok az bir süre kala çocuklar için değişik faaliyetler organize eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, küçüklere özel 23 Nisan Tiyatro Şenliği yapıyor.

 

15 Nisan'da başlayan ve birbirinden güzel tiyatro oyunlarını çocuklar ile bir araya getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan'a kadar 7 değişik oyunu 13 defa sahneleyecek. Bugüne kadar Sihirli Ses, Afacan'ın Maceraları, Honki Ponki oyununu izleyen çocuklar 19 Nisan saat 10.30 ve 13.30'da Abur Cubur Mahallesi; 20 Nisan saat 10.30 ve 13.30'da Bremen Mızıkacıları; 21 Nisan saat 12.00'de ve 22 Nisan'da ise saat 13.30'da Renkler Ülkesi; 23 Nisan saat 15.00'de de Yaşamın Kaynağı İki Harf isimli oyunlar sahnelenecek.

 

Kukla gösterileri yapılacak

Ücretsiz bir şekilde yapılan programların tamamı Çatlaçeşme Oda Tiyatrosu'nda düzenlenirken, tiyatro oyunlarını Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli, Çığlık Sanat, Manisa Afsem, Kuşadası Elifnağme, Efeler Belediyesi ve Saadet Erikoğlu İlköğretim ile Söke Şehir Tiyatrosu sahneleyecek.

 

Bunlarla beraber DKM ABC Kukla Tiyatrosu da Hacı Leman Oto İlkokulu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Karaman Sosyal Etkinlik Merkezi'nde çocuklara özel bir gösteri sunacak. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.