Büyükşehir Öğrencileri İhya Edecek

Büyükşehir Öğrencileri İhya Edecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 - 2019 eğitim - öğretim yılında lise ve o seviyede eğitim alan 3 bin öğrenciye 10 ay süresince ayda 100 TL olmak üzere toplam 3 milyon TL öğrenim yardımında bulunacak.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, her sene yaptığı gibi bu sene de lise ve düzeyinde öğrenim alan 3 bin öğrenciye öğrenim yardımında bulunacak. Bu çerçevede Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısının 4. Toplantısında gündemin 82. Maddesinde bulunan, Denizli’de yaşayan ailelerin lise ve dengi okullarda eğitim alan öğrencilerine öğrenim yardımı ile alakalı konuyu görüşerek karar aldı. Alınan karara göre 2018 - 2019 eğitim - öğretim senesinde lise ve düzeyinde eğitim görmüş olan 3 bin öğrenciye 10 ay süresince aylık 100 TL verilmesi de kabul oldu. 3 bin öğrenciye 10 ay süresince ayda 100 TL olmak üzere toplamda 3 milyon TL öğrenim yardımı alacaklar.  Öğrenim yardımı başvurularının hangi tarihte yapılacağı ise ilan edilecek.

 

Geleceğe yatırım

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  ihtiyaç sahibi 3 bin öğrenciye, her sene olduğu gibi bu eğitim yılında da öğrenim desteği vermeyi sürdüreceklerini ifade ederek  yarınların sahibi olan çocukların daha iyi koşullarda yetişmelerine vesile olabilmek için, bu sene de ailelerin bütçelerine katkıda bulunmayı sürdürdüklerini, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da eğitimi desteklemeye devam edeceğini,  çocuklara daha iyi bir gelecek sağlamak için çalıştıklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.