Büyükşehir Öğrencileri Desteklemeyi Sürdürüyor

Büyükşehir Öğrencileri Desteklemeyi Sürdürüyor

Eğitim alanında yaptığı yatırımlar ile örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, lise ve dengi okullara yaptığı öğrenim yardımlarını  bu sene de sürdürüyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 - 2019 eğitim - öğretim yılında lise ve dengi okullar seviyesinde eğitim alan öğrencilere yönelik yapılacak olan öğrenim yardımı müracaatlarının 10 Eylül 2018 Pazartesi günü başladığı ve 5 Ekim'e kadar devam edecek başvuruların www.denizli.bel.tr üstünden gerçekleştirileceği ifade edildi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Eylül 2018 Pazartesi gününde başlatacağı öğrenim yardımı için müracaatlar www.denizli.bel.tr internet sayfası üstünden  yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 5 Ekim 2018’e dek sürecek olan başvurulardan sonra öğrencilerin www.denizli.bel.tr’de beyan edecekleri bilgiler ile gerekli resmi evrakları talep edecek. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na evraklarını eksiksiz olarak getirerek, beyan ettiği bilgiler ile örtüşen 3 bin öğrenciye 10 ay süresince ayda 100 TL olmak üzere toplamda 3 milyon TL öğrenim yardımında bulunacak.

 

Tüm ilçelerden başvuru yapılabilecek

 

Denizli’nin merkezinde ve tüm ilçelerinden yapılabilecek olan başvurularda dikkate alınacak şartlarsa şöyle açıklandı:

 

“Öğrencinin T.C vatandaşı olmalı, lise ve dengi okullarda eğitimini sürdürmeli (Açık Lise, Özel Okul, Kolej ve Temel Liselerde öğrenim gören öğrenciler başvuru yapamaz) öğrencinin ailesinin Denizli’de oturması gerek. Ayrıca öğrencinin başka yerden burs almaması, ailesinin ekonomik durumunun zayıf olması, okulunda başarılı olması, kamu haklarından yasaklı olmaması, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı olmaması, sınıf tekrarını yapmamış olması ve devam ettiği okuldan disiplin cezası almamış olması da şartlar arasında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.