Büyükşehir Kimsesizlerin Kimsesi Oldu

Büyükşehir Kimsesizlerin Kimsesi Oldu

“Denizli ilinde kimse sahipsiz kalmayacak” sloganı ile harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, bugüne kadar 10 binden fazla ihtiyaç sahibi vatandaşa yardım etti.

A+A-

Bakım hizmetlerinin yanında evde sağlık hizmetinde de bulunan Merkez, yaşlı, yatağa bağımlı, engelli hastalar, kronik rahatsızlıktan ötürü yürüyemeyen vatandaşların; tanısı konulan sağlık problemlerinin ev ortamında planlanan tedavisinin takibi ve uygulamasını da yapmakta. 0 (258) 377 20 12 numaralı telefonla başvuru yapılıyor olan merkezde bunun yanında hasta vatandaşların acil durumları dışında sağlık problemleri için Denizli Büyükşehir Belediyesinin sağlık ekiplerince koruyucu ve iyileştirici tedavi hizmetleri de ücretsiz bir şekilde verilmekte.

 

İhtiyaç sahipleri belirli aralıklarla ziyaret ediliyor

 

Bahsedilen hastaların evden sağlık kuruluşlarına, sağlık kuruluşlarından eve veya sağlık kuruluşlarından diğer bir sağlık kuruluşlarına naklinin de randevu sistemine göre tam donanımlı hasta nakil ambulansıyla yapan merkez bugüne dek binlerce vatandaşı sevindirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, bugüne kadar 5 bin kişiye evde bakım, 4 bin kişiye de evde sağlık ve 1350 kişiye de hasta nakil hizmeti verip bugüne dek ihtiyaç sahibi 10 bin 350 vatandaşa yardım etti. Vatandaşları belli aralıklar ile rutin olarak ziyarette bulunan ekipler 10 binden fazla vatandaşı 125 bin defa ziyaret edip dertlerine derman oldular.

 

Denizli'nin daha mutlu olması için

 

Başkan Osman Zolan, Denizli’de kimsenin sahipsiz kalmayacağını belirttiklerini, şükürler olsun yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara umut olmaya devam ettiklerini,  nerede muhtaç insan varsa kendilerine bildirilmesi gerektiğini,  gece gündüz demeden vatandaşlara ulaşmaya, gönüllere dokunmaya  devam ettiklerini, Denizli’nin daha mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir şehir olması için var güçleri ile çalıştıklarını sözlerine ekledi.

 

Dev sağlık ordusu

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezince, 3 doktor, 39 sağlık personeli, 10 ambulans, 78 araç  ve 224 personel bulunmakta.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.