Büyükşehir İtfaiyesi Bayramda Durmadı

Büyükşehir İtfaiyesi Bayramda Durmadı

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde durmadan çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yoğun bir mesai harcadılar.

A+A-

Türkiye genelinde nüfus başına düşen personel ve istasyon sayısında ilk sıralarda olan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 9 günlük bayram tatili süresinde 397 olaya müdahil oldu. 7 gün 24 saat vatandaşlar için nöbet tutmuş olan Büyükşehir İtfaiyesi, geçen 9 gün içerisinde 193 yangına müdahale etti, 61 tane de kurtarma operasyonu yaptı.

 

397 Olaya Müdahale Edildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına ait birimler 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de yoğun bir mesai harcadılar. Gece gündüz demeksizin Denizli merkez ve 19 ilçesindeki 52 farklı istasyonda vatandaşların canını ve malını korumak amacı ile nöbet tutmuş olan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı birimleri 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 193 yangına müdahil oldular. Bunlardan başka 61 tane kurtarma operasyonu yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı birimleri 28 tane trafik kazası ve 119 değişik görev olmak üzere toplamda 397 olayda, zamanında ve doğru müdahaleyle vatandaşların imdadına koştular.

72 Yaralı 1 Ölü

Bunun yanından Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından 9 günlük tatil sırasında müdahale edilen 28 trafik kazası sonucunda 72 vatandaşın yaralandığı, 1 vatandaşın da yaşamını yitirdiği dile getirildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.