Büyükşehir İtfaiye’den Farkındalık Eğitimi

Büyükşehir İtfaiye’den Farkındalık Eğitimi

Denizli ilinin 52 farklı noktasında 7 gün 24 saat boyunca yangın, kaza ve afetlere karşı mücadele veren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, eğitim çalışmaları da yapıyor.

A+A-

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası mensuplarına temel yangın eğitimi, güvenli sürüş ve güvenli yaşam eğitimini vermiş olan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı toplumsal bilinç kazandırmak amacı ile çalışmalarını sürdürüyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı birimleri, Denizli'nin 52 farklı noktasında 7 gün 24 saat yangın, kaza ve afetlere karşı mücadele etmekte. Ekipler bundan başka eğitim çalışmalarını da aralıksız devam ettiriyor. Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası mensuplarına Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye Eğitim Merkezi’nde teorik ve uygulamalı olmak üzere, temel yangın eğitimi, güvenli bir şekilde sürüş ve güvenli yaşam eğitimleri anlatıldı .

 

Başkan Köksal Da Katıldı

İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü birimleri tarafından verilmiş olan eğitimlere Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci’de katılımda bulundu. Şoförler teorik eğitimden başka uygulamalı bir şekilde yangın söndürme tekniklerini de öğrenirken , Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri de gezerek çalışmalar ile ve teknik ekipmanlar ile alakalı da bilgiler aldı. Eğitimlerini tamamlamış olan şoförlere eğitmenlerce  eğitim sertifikaları da takdim edildi.Eğitimlerini tamamlayan katılımcılar verilmiş olan hizmetten ötürü emeğe geçen herkese teşekkürlerini ilettiler .

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.