Büyükşehir iftar çadırı misafirlerini ağırlıyor

Büyükşehir iftar çadırı misafirlerini ağırlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ayın sultanı ramazan ayında kurduğu iftar çadırı geleneği değişmedi. Her yıl olduğu gibi ramazanın ilk günü vatandaşlarla birlikte iftar çadırında orucunu açan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Daya

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ve geleneksel hale gelen Ulu Camii’nin yanındaki iftar çadırı ramazanın ilk günü misafirlerini ağırlamaya başladı. Denizli Ticaret Odası’nın verdiği ramazanın ilk iftarına katılarak vatandaşlarla birlikte olan Başkan Zolan, ezan okunmadan önce hemşehrileriyle bir süre sohbet ederek özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Binlerce kişinin birlikte dua edip orucunu açtığı iftar çadırında; yemek dağıtımında da bulunan Başkan Zolan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 11 ayın sultanı ramazan güzelliğine tekrar kavuştuklarını belirtti. Başkan Zolan, “Uzun yıllardır gelenek haline getirdiğimiz iftar çadırımızdayız. Hijyenik ve güzel bir ortamda vatandaşlarımızın manevi dünyasını yaşadığı, dayanışma ve paylaşmayı gerçekleştirdiğimiz ramazan çadırımızda her gün 5 bin kişi buluşacak. Biz de her yıl olduğu gibi ramazanın ilk günü orucumuzu iftar çadırımızda açıyoruz. Bundan sonra da her gün bir mahallede iftarımızda vatandaşlarımızla olacağız. Kalplerimiz, gönüllerimiz buluşacak. İnşallah ramazanın manevi güzelliğini hep beraber yaşayacağız” diye konuştu.

 

Hayırseverlere teşekkür

Ramazan çadırında her gün bir kurum veya hayırsever iş adamının iftar vereceğini anlatan Başkan Zolan, “Bugün Denizli Ticaret Odası iftarı karşılıyor. Ramazan ayı boyunca burada iftar verecek tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi. “Ramazan atmosferini Denizli’de doyasıya yaşayacağız” diyen Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Tüm Denizlililerin ve İslam aleminin ramazan ayı mübarek olsun. Allah’ım, sağlıklı bir şekilde ramazanı tamamlamayı nasip etsin. Tutuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabullerin en güzeliyle kabul eylesin.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.