Büyükşehir Geleceğe Hazırlıyor

Büyükşehir Geleceğe Hazırlıyor

2018 - 2019 yeni döneminde bin 150 öğrenciyle "merhaba" diyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nda eğitimlere başlandı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı 2018 - 2019 yeni dönem eğitimlerine başlandı. Yeni sezona 1.150 öğrenciyle başlamış olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nda pek çok enstrüman dalında kurs verilirken, 2 Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Çocuk Korosu, Gençlik Korosu ve Tasavvuf Müziği Korosu bulunmakta. Kısa zaman evvel 2018 - 2019 sezonunu başlatana Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nda keman, bağlama, kaval, ney, ud, kanun, bateri, piyono, klarnet, gitar, ritm ve kabak kemane gibi pek çok enstrüman dallarında eğitim verilmekte. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı öğretmenlerince verilmekte olan ve haftanın 5 günü devam eden eğitimlere 7'den 70'e pek çok Denizlili vatandaş katılmakta.

Sosyal ve kültürel hizmetleriyle de örnek

Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin klasik belediyecilik hizmetleri ile beraber sosyal ve kültürel hizmetler ile de örnek olduğunun altını çizdi. Kültür ve sanatın bir toplumun olmazsa olmazları arasında olduğuna belirten Başkan Osman Zolan, konservatuarın genç yeteneklerin keşfedilerek geleceğin sanatçılarının açığa çıkmasında büyük rol oynayacağına inancının tam olduğunu ifade etti. Restore ederek konservatuara dönüştürdükleri tarihi Külahçıoğlu Un Değirmeni'nde geleceğin sanatçılarının yetişeceğini dile getiren Başkan Osman Zolan, konservatuarın yeni dönemde ücretsiz kurslar ile beraber pek çok etkinlik ve program ile Denizli halkının hizmetinde olacağını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.