Büyükşehir’den THM Konseri

Büyükşehir’den THM Konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Konservatuarın Türk Halk Müziği Korosu, Adalet Parkı’nda çok güzel bir konser gerçekleştirdi. Anadolu’ya has ezgilerin dinleyenleri mest ettiği gecede Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı THM Korosu, izleye

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu’nca Adalet Parkı'nda yaz konseri yapıldı. Müzik sevenler tarafından büyük bir ilgi gören konserde, pek çok vatandaşın yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da vardı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Koro Şefi İsmail Barkan'ın yönetmiş olduğu konserde, solo şeklinde ve koro olarak türküler icra edildi. Konser sırasında koro tarafından seslendirilmiş olan pek çok güzel türkü müzik sevenler tarafından büyük bir beğeni  aldı.

 

Başkan Zolan emek verenleri kutladı

 

Konsere katılımda bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, böylesine güzel bir yaz akşamında Anadolu türkülerinin icra edildiği konsere emek vererek sunuma hazırlamış olan herkese teşekkürlerini sunduğunu dile getirdi. Başkan Osman Zolan, Türk Halk Müziği Korosunun böyle hoş bir gecede seslendirmiş oldukları birbirinden güzel türküleri dinlediklerini, emeği olan herkese çok teşekkür ettiğini, yarınların çok daha güzel olmasını dilediğini, inşallah hep beraber bir ve beraber olmaları dileklerini sözlerine ekledi.

 

Ortalama 2 saat devam eden THM konseri katılımcılardan tam not ve büyük bir alkış aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.