Büyükşehir'den Tavaslılara Büyük Hizmet

Büyükşehir'den Tavaslılara Büyük Hizmet

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 4 ilçede yapılan 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden bir tanesi olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı.

A+A-

Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. 13 bin 720 metrekarelik bir alana sahip olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde 1 tane yarı olimpik yüzme havuzu, 1 tane eğitim havuzu bulunmakta. 2 tane çok amaçlı salonun, kafeteryanın, idari alanın, 2 antrenör odasının, doktor odasının, 2 tane soyunma odasının olduğu kompleskte yüzme sporunun yanında değişik spor dallarının da yapılacağı 1 tane halı saha, 2 tane basketbol sahası, 2 tane badminton sahası, 1 tane tenis kortu ve yürüyüş parkuru da bulunmakta.  Çocuklar ve veliler kendilerine gösterilmiş olan ilgi ve hizmetten ötürü memnuniyeti dile getirip Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkürlerini sundular.

 

 “Tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz “

 

Başkan Osman Zolan, bu güzel kompleksin Tavas ve Denizli'ye kazandırılmasının mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını ifade etti ve sağlıklı nesiller yetişebilmesi ve her yaştan vatandaşın spor yapabilmesi amacı ile tüm imkanların seferber edildiğini, 7'den 70'e tüm vatandaşların burada spor yapacağını, sevdikleriyle beraber çok güzel vakit geçireceğini, çocuklara ve gençlere bu şekilde imkan verilirse eminim sevdikleri spor alanlarında çok başarılı olacaklarını, yeteneği keşfedilmiş olan çocukların geleceğin şampiyonları olacağını, Denizli’ye ve Tavas’a hayırlı uğurlu olmasını sözlerine ekledi.

 

Vatandaşlardan teşekkür

 

Yüzme Antrenörü Aslı Kozalı, tesisin ilk günden beri yoğun bir talep aldığını, evvela Başkan Zolan’a teşekkür ettiğini,  bu ve benzeri modern tesislerin ilçelere çok yararının olacağını, belki Tavas'tan geleceğin sporcularının yetiştirileceğini belirtti.

 

Konu ile alakalı açıklama yapan 63 yaşındaki Ahmet Çelebi, 65 yaşındaki  Hatice Burunsuz, 13 yaşındaki Berkay Basmacı  ve 12 yaşındaki İrem Nur Öpke’de tesisten çok mutlu olduklarını, Tavas’a çok yakıştığını, bu hizmetlerden ötürü Başkan Zolan’a çok teşekkür ettiklerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.