Büyükşehir’den Sanatla Dolu Bir Akşam

Büyükşehir’den Sanatla Dolu Bir Akşam

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk Halk Müziği Sanatçısı Nihal Salda’yı, İncilipınar Parkı’nda Denizli halkı ile buluşturdu. Başkan Osman Zolan’ın da katılımda bulunduğu konser katılımcılardan büyük bir beğeni  aldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce İncilipınar Parkı'nda Türk Halk Müziği Sanatçısı Nihal Salda’nın sahne almış olduğu yaz konseri organize edildi. Türk Halk Müzik sevenlerin yoğun ilgi göstermiş olduğu konsere, başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere pek çok vatandaş katılımda bulundu. Türk Halk Müziği Sanatçısı Nihal Salda’nın sahneye çıktığı konserde Ege, Orta Anadolu ve Trakya bölgelerine ait türküler icra edildi. Konserde Nihal Salda’nın seslendirmiş olduğu birbirinden güzel türküler çok büyük beğeni aldı.

 

“ Yaz boyunca kültür ile sanatla iç içe olacağız ”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konser sırasında yapmış olduğu konuşmasında, Ege ve Denizli’nin en güzel, Türkiye’nin ilk defa Yeşil Bayrak ödülünü almış olan İncilipınar Parkı’nda olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi .  Başkan Osman Zolan, yaz süresince konserlerin aralıksız bir şekilde devam edeceğini, kültür ile sanat ile iç içe olan bir Denizli olacağını, hafta sonlarında da parklarda olacaklarını, çok değerli sanatçıları değerli Denizli halkı ile buluşturduklarını,  kendi değerlerimizi, geçmişten bugüne kadar gelen güzelliklere sahip çıkmamız gerektiğini ve bunu yeni nesillere aşılamamız gerektiğimiz sözlerine ekledi .

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.