Büyükşehir'den örnek bir bulvar daha

Büyükşehir'den örnek bir bulvar daha

Büyükşehir'den örnek bir bulvar daha

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezindeki 10 mahallede tamamladığı alt yapı çalışmalarının ardından başladığı üst yapı çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda bir süre önce çalışmaları başlayan 29 Ekim Bulvarı, üst yapısı tamamlandığında örnek bir bulvar olacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki 10 mahallede hayata geçirdiği dev alt yapı hamlesini tamamlamasının ardından, bir süre önce başladığı üst yapı çalışmalarını da hızlı bir şekilde sürdürüyor. Üst yapı çalışmalarının tamamlanması için aralıksız çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Muratdede Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, yoğun bir trafik akışına sahip 29 Ekim Bulvarı'nda asfaltlama çalışmasını başlattı. Modern bir görünüme kavuşacak 29 Ekim Bulvarı'nın gidiş-geliş olmak üzere toplam 6 şeritli ve parklanma ceplerinin bulunacağı ifade edilirken, güzergahta bulunan elektrik hatlarının da yer altına alındığı belirtildi.

 

Bulvardaki 2 kavşakta düzenleme yapılacak

 

Denizli'nin yoğun olarak kullanılan güzergahlarından biri olan 29 Ekim Bulvarı'nda trafiğin daha rahat ve konforlu olması için ayrıca 2 kilometreden fazla olan yolda 2 adet de kavşak düzenleme çalışması yapılacağı kaydedildi. Üst yapı ile birlikte orta refüj ve kaldırımlarda peyzaj düzenlemesi yapılacak 29 Ekim Bulvarı tamamlandığında Denizli'nin örnek bulvarlarından biri olacak.

 

Ulaşım yatırımları hayata geçiyor

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin en büyük ihtiyaçları arasında olan ulaşım için yaptıkları yatırımların birer birer hayata geçtiğini vurgulayarak, projelerin tamamlanmasının ardından trafik anlamında çok büyük rahatlamalar görüleceğini belirtti. Bir bölümünü trafiğe açtıkları Üçgen Köprülü Kavşakları'nda bile trafikteki rahatlamanın gözle görünür bir şekilde ortaya çıktığını ifade eden Başkan Osman Zolan, emeği geçen, destek veren herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.