Büyükşehir'den Müthiş Konser

Büyükşehir'den Müthiş Konser

Sosyal ve kültürel etkinliklere 2019 senesinde de ara vermeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, "Türk Sanat Müziği Korosu Konseri" organize etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde "Türk Sanat Müziği Korosu Konseri" düzenledi. Geceye Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, önceki dönem Denizli Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türk Sanat Müziği Korosu’nun gerçekleştirdiği konseri Ahmet Nuri Çağdaş yönetti. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede davetliler de koroya eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş, kendilerine her zaman destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

“Bu ateş hiç sönmesin”

Başkan Osman Zolan ise, konsere katılan tüm davetlilere ve sanatçılara teşekkür ederek, "35 yıl önce bu ateş yakıldı, bizler bu ateşi sürdürmekle, çoğaltmakla ve güçlendirmekle görevliyiz. Şükürler olsun, Başta Selim Hocamız, bu ateşi yakan Ziya Tıkıroğlu Başkanım olmak üzere emek veren herkese çok teşekkürler. Her işte olduğu gibi bu işi de gönülden yapmak esastır. Arkamızda sanat ve müzik ordusu var. Gönülleriyle sahip çıktılar. 35. yılı doldurduk. İnşallah bu ateş hiç sönmesin, Cumhuriyetimiz gibi yaşamaya devam etsin" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.