Büyükşehir'den Çocuklara Trafik Eğitimi

Büyükşehir'den Çocuklara Trafik Eğitimi

Yaz tatilinde "Randevulu Trafik Eğitimi"ni başlatacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocuklara teorik ve pratik yönleri ile vereceği eğitimler ile trafik kurallarını eğlenceli bir şekilde öğretecek.

A+A-

Küçük yaşlarda trafik bilinci meydana getirmek amacıyla çalışmalar sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocukların trafik kurallarını en doğru biçimde öğrenmesi hedefi ile Trafik Eğitim Park’ında "Randevulu Trafik Eğitimi"ni başlatacak. Türkiye’nin sayılı tesislerinden bir tanesi olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda 05-10 yaş arası çocukları kapsayan eğitim için 0 (258) 280 27 09 numaralı telefon aranarak randevu alınması gerekmekte. Teorik eğitim ile beraber trafik parkurunda uygulamalı eğitimler de alacak çocuklar hem eğlenip hem de trafik kurallarını en doğru biçimde öğrenecekler. Yaz döneminde randevu sistemle verilecek olan eğitimler 11 Haziran’da başlayıp okulların açılacağı tarihe dek sürecek.


 

Akülü araba kullanacaklar

 

Çocukların trafik ile alakalı bilgilerinin yükseltilmesi ve kuralların en doğru şekilde öğrenilmesi amaçları ile hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkı, 7 bin metrekare alanı kapsamakta. Akülü arabalar, döner, ışıklı, ışıksız kavşaklar, yaya geçitleri, trafik levhaları gibi trafikte bulunan tüm unsurların olduğu pistte çocuklara evvela teorik, ardından uygulamalı eğitim verilmekte. Trafik kuralarının eğlenceli bir şekilde öğrenildiği pist, çocukların keyifli zaman geçirmelerini de sağlamakta.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.