Büyükşehir’den Boykot Kararı

Büyükşehir’den Boykot Kararı

Denizli Büyükşehir Belediyesi almış olduğu karar ile ABD ürünlerine boykota başladı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ABD ürünlerine karşı yapılmış olan boykot çağrısına bir destekte Denizli Büyükşehir Belediyesinden geldi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konu ile alakalı sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamasında, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm sosyal tesislerde ABD kökenli yiyecek ve içecek ürünlerinin alış ve satışını durdurma kararı aldıklarını dile getirdi.

 

Son günlerde meydana gelen ekonomik hareketlilik ve ABD’nin yaptırım hamlelerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı ile ABD kökenli ürünlere başlatılmış olan boykot, tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de devam ediyor. Konu ile alakalı Denizli Büyükşehir Belediyesinden de bir hamle geldi.

Devletin Yanındayız

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamayla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ürünlerine karşı yapmış olduğu boykot çağrısına uyduklarını ilan etti. Başkan Osman Zolan mesajında ‪Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm sosyal tesislerde ABD kökenli yiyeceklere ve içecek ürünlerinin alış ve satışını durdurma kararı aldıklarını, meydana gelen bu süreçte Denizli halkı olarak her daim devletin ve büyüklerin yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.