Büyükşehir'den arıcılara tam destek!

Büyükşehir'den arıcılara tam destek!

Denizli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde arıcılık hizmetinde bulunan üreticilere büyük bir destek geldi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde arıcılık hizmetinde bulunan üreticilere destek olmak amacı ile 1300 adet arıcı maskesi dağıttı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından arıcılara olan destek devam ediyor. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda yapılan programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Denizli İl Müdürü Yılmaz Erkaya, Denizli Arıcılar Birliği Başkanı Nihat Çomak ve çok sayıda üretici katıldı.

Denizli Arıcılar Birliği Başkanı Nihat Çomak yaptığı açıklamada Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a arıcılara olan desteğinden ötürü teşekkürlerini sunarak taleplerinin karşılanmasına çok sevindiklerini belirtti. Çomak, "Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan her zaman üreticilere destek oluyor. Kendisine herkesin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Her Zaman Üreticinin Yanındayız

Başkan Osman Zolan ise "Denizlimizi baştan yaratmaya çalışıyoruz. Bunun için durmadan da çalışmaya da devam edeceğiz. Nerede bir sıkıntı olursa biz orada olacağız. Güzel işlere imza atmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Başkan Zolan açıklamasının devamında, "Gelen taleplere sessiz kalmayacağız. Biz insanlarımız daha da mutlu olsun diye uğraşıyoruz. Denizli her zaman üreten olacaktır. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.