Büyükşehir'den 700 Araçlık Hediye

Büyükşehir'den 700 Araçlık Hediye

Denizli ulaşımına nefes aldıracak bir proje daha Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlandı.

A+A-

Denizli'deki ulaşım problemine çare bulabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Mayıs Mahallesi’nde yapımına başladığı 700 araç kapasiteli katlı otopark inşaatını bitirdi.

 

Denizli’nin en büyük gereksinimleri arasında olan ulaşım sorununu çözmek için milyonlarca TL’lik yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Mayıs Mahallesi'nde yapmaya başladığı katlı otoparkı da bitirdi. Denizli’de gittikçe artan araç sayısı ile beraber otopark ihtiyacını karşılamak amacı ile birçok proje yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kınıklı Mahallesi'nde 245 araçlık kapasiteye sahip olan Çamlık Katlı Otoparkı'nı tamamlama aşamasına getirirken, 15 Mayıs Mahallesi'nde hayata geçirdiği 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nı tamamladı. Bölgenin otopark ihtiyacına cevap verecek tesisin peyzaj çalışmaları sürerken 23.587 metrekare toplam kapalı alanda yapılan katlı otopark 700 araca hizmet sunacak.

 



“Denizlimizin hizmetinde koşmaya devam ediyoruz”

15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın bittiğini ve kısa zaman sonra hizmete gireceğini dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehir trafiğini rahatlatmak için birçok proje yaptıklarını vurgulayarak, otopark projelerinin de birer birer hayata geçtiğine dikkatleri çekti.  Denizli'nin ulaşımdaki problemlerini çözmek için milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını belirten Başkan Osman Zolan, Üçgen Köprülü Kavşakları, Zeybek Köprülü Kavşağı, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hal Köprülü Kavşağı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı, Bozburun Köprülü Kavşağı, Akhan virajı ve yaya üst geçitleri ile yeni çevre yollarının birer birer hizmete alındığını ve almaya da devam ettiklerini, hedeflerinin ulaşımda sorunsuz bir şehir olduğunu, Denizli’nin hizmetinde koşmaya devam ettiklerini söyledi.  

Geleceğe kalıcı eserler bırakmak için

Kendilerini destekleyen tüm Denizlililere teşekkürlerini sunan Başkan Osman Zolan, konuşmasının devamında halkın daha kaliteli ve daha güvenli ulaşım imkanına kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını, kalıcı eserler bırakmak için de var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini, çünkü kendilerinin bu güzel şehrin ve çocukların geleceğini düşünmek zorunda olduklarını, bu güzel eserlerin şehre uzun seneler hizmet vereceğini ifade ederek bu yatırımların Denizli halkına şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.