Büyükşehir Belediyesi 141 yaşında

Büyükşehir Belediyesi 141 yaşında

Büyükşehir Belediyesi 141 yaşında

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1876 yılında hizmete başlayan belediye teşkilatının 141’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Denizli'de 30 Ekim 1876 yılından bu yana hizmet veren belediye teşkilatının 141’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar halka hizmet yolunda emeği geçen belediyenin her bir bireyine ayrı ayrı teşekkür etti. Vatandaşlara hizmet için 141 yıldır canla başla çalışan, taş üstüne taş koyan ebediyete intikal etmiş çalışanı, meclis üyesi ve başkanı olmak üzere herkesi rahmet ve minnet ile andığını kaydeden Başkan Zolan, "1876 yılında temelleri atılan belediye teşkilatımız bugün Büyükşehir Belediyesi ile en üst seviyeye ulaşmıştır. Yeter mi? Tabi ki hayır. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de hizmetlerimiz, yatırımlarımız artarak devam edecek" dedi.

 

 

Denizli'ye hizmet eden bir Başkan olmanın onur ve gurunu her zaman yaşadığına dikkati çeken Başkan Zolan, şöyle konuştu: "35 yıl önce 70.000'ler dolayında olan nüfusumuz bugün 1 milyon kişiyi geçti. Denizlimizin merkezinden tutun da en uzak mahallesinde yaşayan tüm vatandaşlarımıza ulaşmak, onlara hizmet etmek için başladığımız mücadelemiz ilk günkü heyecan ve kararlılıkla sürüyor. Gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Yaptığımız hizmet ve yatırımlarla da bugün Türkiye'ye örnek olan, dünyada ise parmakla gösterilen bir şehir olmanın mutluluğunuz yaşıyoruz."

 

 

"Nerede ihtiyaç varsa oraya koşmaya devam edeceğiz" diyen Başkan Zolan, "Ben bugüne kadar kentimize hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, aramızdan ayrılanlara ise Allah’tan rahmet diliyorum. Hizmet destanları yazmaya devam edeceğimiz Belediye teşkilatımızın 141. yıldönümü kutlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.