Büyük Önem Taşıyor

Büyük Önem Taşıyor

DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan TOBB’un desteklediği indirim kampanyası ile alakalı bir açıklama geldi.

A+A-

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, bağlı bulundukları TOBB’un destek çıktığı, hükümetin Enflasyon ile Mücadele Programı kapsamındaki “İndirim Kampanyası”na Denizli iş dünyasının da katkı sağlamasının mühim olduğunu ifade etti.

Üyeleriyle işverenlere, Denizli Ticaret Odası’nın internet sayfasından erişecekleri formu doldurup kampanyaya katılmaları için çağrı yaptılar.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, talep edenlerin Denizli Ticaret Odası’nın internet sayfasında verilmiş olan formu, 19 Ekim Cuma günü akşamına dek doldurabileceklerini, oda olarak bu formları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne ulaştıracaklarını ifade etti. Başkan Erdoğan, Hükümet olarak ülke çapında uygulamaya koyulmuş olan Enflasyonla Mücadele Programı kapsamında başlatılmış olan İndirim Kampanyası’na, üyelerin vereceği desteğin büyük önem taşıdığını, bu çerçevede, tüketici fiyat endeksinde yer almış olan ürün ve hizmetlere yönelik, asgari 3 ay süre ile en az yüzde 10 indirim yapılmasının tavsiye edildiğini, bu konuda, üyeler ile alakalı formda dile getirilen koşullara uygun olarak üretim veya ticaretini yapmakta olduğu kaç kalem ürün ya da hizmette indirim yapabileceğini, internette dolduracakları form yolu ile taraflarına bildirmelerini istediğini dile getirdi.

DTO’NUN İNTERNET SAYFASINDAKİ FORMUN DOLDURULMASI GEREKİYOR

Ayrıca, DTO’dan konu ile alakalı yapılmış olan yazılı açıklamada, Denizli Ticaret Odası’nın TOBB’dan gönderilen forma yer verdiği internet sayfasının adresinin http://www.dto.org.tr/ olduğu dile getirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.