Büyük Heyecan 30 Eylül'de

Büyük Heyecan 30 Eylül'de

Merkezefendi Belediyesi tarafından  ev sahipliği yapılacak olan Türkiye OFF-ROAD Şampiyonasının 5. etabı, 29-30 Eylül’de Saruhan Mahallesi’ndeki OFF-ROAD pistinde organize edilecek.

A+A-

Spor ve sporcunun dostu olan Merkezefendi Belediyesi’nce Denizli’ye kazandırılmış olunan OFF-ROAD pistinde, bu sene de heyecan yaşanacak. Saruhan Mahallesi’ndeki OFF-ROAD pisti bu yıl da Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası’na ev sahipliğinde bulunacak. TOSFED’in yayınladığı yarış takvimine göre 29 Eylül Cumartesi günü saat 12.30’da Ömer Halisdemir Mukavemet Etabı, 30 Eylül Pazar gününde saat 11.30’da ise Merkezefendi Seyirci Etabı olmak üzere 2 etap yapılacak.

Büyük Heyecan 30 Eylül'de

Başkan Muhammet Subaşıoğlu, Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 5. Ayak yarışmalarının yapılacağı OFF-ROAD pistinde incelemeler yaptı ve Merkezefendi Belediyesi olarak geçen 2 sene içinde yapılan 2 yarıştan sonra Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunca Merkezefendi Belediyesinin Off-Road pistinin tescillendiğini, OFF-ROAD Türkiye Şampiyonası’nın da 29-30 Eylül tarihlerinde Merkezefendi ’de, OFF-ROAD pistinde yapılacağını, tabi 29 Eylül’de orman etabının olduğunu, seyirci etabınında 30 Eylül saat 11.30’da olacağını, pazar günü yani 30 Eylül’de tüm Merkezefendi ve Denizli halkını bu güzel heyecana, bu adrenalin dolu sporcuları izlemeye davet ettiğini belirtti.

Başkan Subaşıoğlu Merkezefendi için sporun çok çok mühim olduğunu, sporun ve sporcunun dostu olma özelliği bakımından  pek çok projeye spor anlamında imza atıldığını, OFF-ROAD’da Türkiye’de tescillenen bu senenin 5.Ayak yarışmasının Merkezefendi’de koşulduğunu, Göveçlik Saruhan bölgesindeki OFF-ROAD pistindeki Türkiye Şampiyonası’na tüm Merkezefendi ve Denizli halkını davet ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.