Buldan MHP Kendi Binasına Kavuştu

Buldan MHP Kendi Binasına Kavuştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buldan İlçe Teşkilatı, “Bir Hilal de Sen Ol” kampanyasıyla kendi binasına kavuştu.

A+A-

Denizli Buldan Pazaryeri’nde satın alınan binanın açılış törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, İl Başkanı Yasin Öztürk, 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Milletvekili adayları ve partililer katıldı.

 Açılış töreninde konuşan Ayhan, partililere daha iyi hizmet vermek için fiziki koşulların iyileştirilmesi çabalarının devam ettiğini, bunlardan birisini Buldan’da gerçekleştirdiklerini belirterek, ilçe binasının satın alınmasına katkıda bulunanlara teşekkür etti.

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk de, MHP Buldan İlçe Binası’nın satın alınmasında ve dekorasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti.

MHP Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul ise, el ele vererek hizmet binasına kavuştuklarını, birlik ve beraberliği devam ettirerek, 7 Haziran seçimlerinde birinci parti olacaklarını söyledi. Tuğrul, “Yüce Allah bizlere bugünlere gösterdiği için şükrediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde böyle güzel bir ilçe binamıza kavuştuk. Bu birlik ve beraberliğimizle inşallah Haziran seçimlerinde birinci parti olacağız” dedi. Pilav ve tatlı ikramının yapıldığı törende daha sonra MHP İlçe Merkezi dualarla açıldı. MESUT GÜLER 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.