Bu Numarayı Arayın

Bu Numarayı Arayın

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşamak zorunda kalan evsiz vatandaşlara şefkat elini uzatıyor. Uygulama ile Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi boyunca evsiz vatandaşları ağırlayacak.

A+A-

Kış mevsiminin hissedilmesiyle birlikte harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşamlarını sürdürmek zorunda kalan vatandaşlara şefkat elini uzatıyor. Uygulama ile sokakta yaşamlarını sürdürmek zorunda olan evsizlerin barınma ihtiyacı giderilerek, kış mevsimi boyunca kendilerine sıcak bir mekan tahsis edilecek. Kış aylarını sokakta geçirmek zorunda kalan vatandaşların söz konusu uygulamadan faydalanabilmeleri için Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına başvuru yapacak. Durumunu belirten vatandaşlar Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak incelemenin ardından kışa ayları boyunca misafir edilebilecek.

İhbar hatları

Başvuru dışında vatandaşların ALO 153 ya da 0 (258) 280 25 60 numaralı telefona yapacağı ihbarla da harekete geçecek Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlara ulaşarak; istekleri halinde konuk edebilecek.

Kış mevsimi boyunca misafir edilecekler

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sokakta kalmak zorunda olan vatandaşların soğuk kış günlerini sıcak bir yerde barınarak geçirebilmeleri için misafir edeceklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak zor durumda olan tüm vatandaşlara temas etmeye çalıştıklarına işaret eden Başkan Zolan, “Bu soğuk günleri geçirecek sıcak bir yuvası olmayan vatandaşlarımızı kış mevsimi boyunca ağırlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.