Bu ne cesaret!

Bu ne cesaret!

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü binasına saldırı düzenleyen yüzü maskeli iki PKK’lı kameralara takıldı.

A+A-

Yüksekova Emniyet Müdürlüğü'ne PKK’lılar tarafından düzenlenen silahlı saldırıda can kaybı ve yaralanma olmazken, 2 PKK’lı ile güvenlik güçleri arasında çatışma yaşanmıştı.

 

Yaklaşık 20 dakika süren çatışmada can kaybının yaşanmadığı, roket mermisinin isabet ettiği binada hasar oluşmuştu. Emniyet Müdürlüğü'ne saldıran yüzleri maskeli iki PKK’lı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

 

PKK’lıların ellerindeki roketatar ve uzun namlulu silah ile yaya olarak saldırı noktasına geldikleri görüldü. Olayın ardından kaçan PKK’lıların yakalanması için ilçe genelinde geniş çaplı operasyon başlatıldı.

 

KAYMAKAM FACEBOOK’TAN YAYINLADI

Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çennet, Yüksekova Emniyet Müdürlüğü’ne PKK’lılar tarafından düzenlenen roketli ve uzun namlulu saldırı ile ilgili teröristlerin güvenlik kameralarına takılan görüntüsünü Facebook’taki sayfasında takipçileriyle paylaştı.

 

Kaymakam Çennet, paylaştığı, elinde roketatar ve uzun namlulu silah bulunan 2 PKK’lının fotoğrafının üzerine de, "Bu fotoğraf bugün öğle saatinde  Yüksekova şehir  merkezinde mobese görüntülerinden alındı.  Bu görüntü asla demokratik bir hak arama görüntüsü değildir.  Meşru olmayan vasıta ve yollar kullanmak hiç kimseye bir şey kazandırmaz.  Acı ve gözyaşından başka.  Herkes bir kardeş kavgası yaşanmaması için duyarlı olmalıdır.  Tesellimiz bu roketli saldırıda kimse yaralanmamıştır.  Allah hepimizin sonunu hayretsin" yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.