Bu Kutlama Denizli'ye Yakışmadı!

Bu Kutlama Denizli'ye Yakışmadı!

Bu Kutlama Denizli'ye Yakışmadı!

A+A-

Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95.yıldönümü kutlamalarına protokol üyeleri ve az sayıda vatandaş katıldı, kutlamalarda coşku ve heyecan yoktu. Bu yılki Zafer Bayramı kutlaması Denizli’ye yakışmadı.

Denizli Valiliği önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri düzenlendi. Törene Denizli Valisi Hasan Karahan, 11'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gaziler, parti il başkanları, kurum başkan ve müdürleri ve az sayıda da vatandaş katıldı. Katılım az olduğu bayram kutlamasında coşku ve heyecan yoktu.

Törenler il protokolünün Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemi belirten şiirler okundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösteri yaptı.

Ardından da resmi geçit yapılmasıyla tören sona erdi.  Denizli Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve askerler, geçit töreninde vatandaşlar tarafından alkışlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.