Bu İKİKIZ'ı Alkışlıyoruz...

Bu İKİKIZ'ı Alkışlıyoruz...

Ünlü sanatçıların, cemiyet hayatının tanınmış simalarının ve ünlü futbolcuların bir araya geldiği"Kansersiz YaşamDerneği" yararına düzenlenen şenlikte Denizlili Ünlü Ev Tekstili Markası; İKİKIZ'’ da destek için oradaydı. 

A+A-

Şenlikte, tüm tanınmış büyük markalarının standları yer alırken; Yerli tasarımcılar arasında en çok dikkat çeken standDenizlili girişimcilere ait olan İKİKIZ'’a aitti.

Koleksiyonun en özel ürünlerinden İkikız Ağaç Baskı Keten Bornoz, şenlikte dikkatlerini üzerine çeken parçalardan biri oldu.

Alışveriş Yaşatır Şenliği’ne özel hazırlanan; dostlarınızı özel hissettireceğiniz İKİKIZ hediye paketleri birçok katılımcının ilgi odağı oldu. 

Etkinlikte “Kadın Kanserlerinde Farkındalık” defilesinde yakın markajda olan İKİKIZ, bir farkındalık da biz yaratmalıyız diyerek kolları şimdiden sıvadığını, yapmayı planladığı yeni bir defile projesinin tüyosunu vererek, heyecanını gizleyemediğini belirtti.

İKİKIZ kurucu ortaklarından Elvan ERDEM AKBAŞ, sosyal sorumluluk projelerinde var olmak, kanserli çocuklara bu vesileyle destek olmak bizim için büyük bir gururdu diyerek;  katılımcıları, zevkli, zarif ve her detayına itinayla incelik tozu serpilmiş standında karşılarken hem çok mutlu hem de heyecanlı olduklarını belirtti. Söze devam eden İKİKIZ diğer kurucu ortağı Meral DELİKARA; Önemli olan ürünlerimizde insanların kendinden bir şeyler bulması ve bunu yaşam alanlarına taşımalarıdır. İşte bu noktada ürünler bizden çıkıp insanlara ait oluyor ve onlardan aldığı enerji ile farklı bir yansımaya sebep oluyor. Çığ gibi büyüyor yanlış anlamayın adetlerden bahsetmiyoruz ürünlerin enerjisinden...

Bu enerji ile destek olduğumuz her çocuk veya kadın, İKİKIZ ile hayat buluyor.

Yepyeni Sosyal Sorumluluk Projelerinde bir arada olmak dileğiyle, bize www.ikikiz.com ‘dan veya sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

Yeniden görüşmek dileğiyle…

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.