Bu İddia Denizli'yi Şok Edecek!..

Bu İddia Denizli'yi Şok Edecek!..

Bu İddia Denizli'yi Şok Edecek!..

A+A-

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Denizli Devlet Hastanesinde skandal iddia.

Denizli’de sağlık meslek lisesinin 7 öğrencisi, Denizli Devlet Hastanesi’nde staj yaparken, anestezi teknikeri tarafından cinsel tacize uğradıklarını söyledi.

Üstelik tacizci olmakla suçlanan 46 yaşındaki H.K.B, açığa alınmadı, Sarayköy Devlet Hastanesi’nde görevlendirildi. Arkasında güçlü bir sendikanın olduğu, bu nedenle açığa alınmadığı iddia edildi.

Bir sağlık meslek lisesinde öğrenim gören ve B.N.A (17), H.S (17), İ.Ö (17), K.E (18), S.A (18), R.G (18) ve Ö.Y (17), bir süre önce staj yaptıkları Denizli Devlet Hastanesi’nin ameliyathanesinde cinsel tacize uğradıklarını iddia ederek, durumu okul yönetimine bildirdi. Okul yönetimi harekete geçti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu.

TACİZ SUÇLAMASINI KABUL ETMEDİ

Cinsel tacizde bulunmakla suçlanan H.K.B, savcılığa verdiği ifadede, suçlamaları kabul etmedi. Bu sırada, Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Dava sürüyor. İdari soruşturmanın ardından, konu adli soruşmaya sevk olurken, tacizle suçlanan sanık, açığa alınmadı, bu olayın ardından Sarayköy Devlet Hastanesi’ne ataması yapıldı. Hala da görevinin başında. İddialara göre; sanığın arkasında güçlü bir sendika var ve koruma altına alındı.

İŞTE SUÇLAMALARDAN BAZILARI

Sanık H.K.B’nin genç kızlara ameliyathanede neler söylediği, nasıl cinsel tacizde bulunduğu savcılık kayıtlarına şöyle geçti;

-Çok güzel kızsın vücudun çok güzel

-Hemşire hanım sünnet olmak istiyorum. Benim de elimden tutarmısın? (Bu sırada bir çocuk sünnet oluyor)

-Altında bir şey yok gibi çıplak duruyorsun. Bir kızın elleri cezp edici olmalı, senin ellerin çok güzel.

-Vücudun güzel, neden erkek arkadaşın yok. Sen çok güzelsin, fiziğin çok güzel.

-Bir kızın bir erkekle öpüşmesi, hamile kalmadığı sürece ilişkiye girmesi normal.

-Benim eşim de senin gibi balık etli ve bacakları çok güzel. Keşke 15 yaş küçük olsaydım. Yazın plaja gidiyor musun? Orada giydiklerini göster.

-Vücudun çok güzel, spor yap. Yoksa vücudun sarkar.

Cumhuriyet Savcısı, suçlamalarda bulunan genç kızların defalarca aynı şekilde cinsel tacize uğradıklarını iddianamesine ekledi. Savcı, cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen şüphelinin aynı iş yerinde çalışmanın sağladığı kolaylıktan faydalanmak suretiyle çocuğa karşı cinsel tacizde bulunduğunu mahkemeye iletti.

Davanın sonucu merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.