Bu Defile, Hastaların Umudu ve Sesi Olacak

Bu Defile, Hastaların Umudu ve Sesi Olacak

Anlamlı defilede sona gelindi.

A+A-

Denizli’de 3 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti ve Denizli İhracatçılar Birliği’nin de desteklediği defilenin tarihi belirlendi. Denizlili ünlü modacı Sevgi Taşdan tarafından hazırlanan defile 3 Mayıs’ta Anemon Otel’de yapılacak.

 

Denizli’de girişimcilik desteği alarak hayallerini gerçekleştiren ünlü modacı Sevgi Taşdan, tarafından serebral palsi (beyin felci) hastası olan çocuklar yararına düzenlenecek olan defile için tarih belirlendi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti ve Denizli İhracatçılar Birliği’nin desteği ile gerçekleşecek olan defilenin ise 3 Mayıs tarihinde Anemon Otel’de yapılacağı duyuruldu.

 

Yapılacak olan defileyle ilgili olarak Denizli İhracatçılar Birliği’nde basın toplantısı düzenleyen Denizlili ünlü modacı Sevgi Taşdan ve Rönesans Ajans yetkilisiAkif Örük, yapılacak olan defile hakkında bilgi verdi. Denizli’de 3 Mayıs’ta yapılacak olan defileye önemli bir konuya değineceklerini ifade eden Taşdan, defileden elde edilen gelirlerin serebral palsi (beyin felci) hastalarına bağışlanacağını ve onların tedavilerinde kullanacağını belirterek “Denizli’de sayıları bir hayli fazla olan serebral palsi (beyin felci) hastalarına bir umut olmak ve onların sesini duyurmak amacıyla 3 Mayıs tarihinde içerisinde ünlü mankenlerin ve modacıların yer alacağı bir defile hazırlıyoruz. Defileden elde edilen gelirlerde, bu hastalıkla mücadele eden çocuklarımızın tedavilerinde kullanılacak. Şuanda bu defile için sona gelindi” dedi.

 

Bu önemli defile için çalıştıklarını belirten Rönesans Ajans yetkilisi Akif Örük, “Denizlili modacı Sevgi Taşdan tarafından yapılacak olan bu defileye bizlerde elimizden gelen desteği sağlayacağız. Bu konuda bizlerin yanında olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.