Bu çorbada herkesin tuzu var

Bu çorbada herkesin tuzu var

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde ekonomik durumları zayıf olduğu için evlenemeyen Mehmet Demirtaş ile Songül Kabak çifti, imece usulüyle dünya evine girdi. Çiftin ev eşyalarının tamamı işadamları ve esnaf tarafından karşılanırken; gelinlik ve damatlıkta Sevg

A+A-

Ekonomik durumları iyi olmadığı için evlenemeyen Mehmet Demirtaş-Songül Kabak çifti, Çivril Belediyesi Sevgi Eli Birimine başvurarak niyetlerini iletti. Harekete geçen Sevgi Eli, çiftin nikahını ve ev eşyalarının tamamlanması için çalışma yaptı. Hayırsever İşadamı Kadir Kameroğlu, çiftin ev eşyalarının tamamını karşılama sözü verdi. Otomobilinin de gelin arabası olarak kullanılmasını için tahsis etti. Çiftin perdelerini, davetiyelerini ve kuaförünü de ayarlayan Sevgi Eli, Songül Kabak'a gelinlik hediye etti. AK Partili Başkan Gürcan Güven'ın belediye başkanlığında kıydığı nikahla da çift, dünya evine girdi. Nikah şahitliğini hayırsever iş adamının eşi Nevişet Kameroğlu ile Belediye Başkanının eşi Derya Güven yaptı.

 

Sekiz çocuğun en küçüğü, üç kez kalp ameliyatı geçiren gelin Songül Kabak, hayatında hiç bu kadar mutlu olmadığını belirterek, "Biz çok mutluyuz. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın" dedi.

 

Başkan Gürcan Güven, iş adamı Kadir Kameroğlu genç çifte sahip çıktığını belirterek, "Çivrilli esnaflarımızda hayırları ile gençlerimizin evini donattı. Bu bağlamda bütün süreçte emeği geçen Çivril Belediyesi Sevgi Eli Birimine teşekkür ederim. Bize gelen bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.