Bozkurt belediyesinde dengeler değişti

Bozkurt belediyesinde dengeler değişti

Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Zafer Kocaman, Kemal Kılıçdaroğlu'nu tek adamlılıkla suçlayarak partisinden istifa ettiğini açıkladı.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Zafer Kocaman partisinden istifa etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tek adamlılıkla suçlayan Kocaman'ın İYİ Parti'ye geçeceği iddia ediliyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Zafer Kocaman, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tek adamlılıkla suçlayarak partisinden istifa ettiğini resmen açıkladı.

İYİ Parti Sinyali

Zafer Kocaman açıklamasında, "Devlet her zaman hakikatler ve adalet üzerinde gelir. İktidar ve muhalefet tıpkı özgürlük ve adalet gibi ikiz kız kardeş gibidir. İktidar partisi kadar muhalefette bunu benimsemek zorundadır. Üyesi bulunduğum Denizli Büyükşehir Meclisi üyeleri arkadaşlarımın da benimle aynı fikirde olduklarını düşünüyorum. Muhalefet her zaman halkın yarınını korumalıdır. CHP'de iktidar partisi kadar tek adamlılık felsefesi olduğundan 9 Nisan 2018 tarihli İlçe Seçim Kurulu’na verdiğim dilekçe ile partimden istifa ettiğimi ve bağımsız aday olarak devam edeceğimi belirtmek isterim." dedi.

 

Zafer Kocaman açıklamasında, "Hayat bize her zaman İYİ bir şans daha verebilir. O İYİ'nin adı yarınlardadır." diyerek İYİ Parti'ye geçme sinyalleri verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.