BOZDAĞ  MAHALLESİNDE KAYNAK SULARININ HEPSİ KURUDU.

BOZDAĞ  MAHALLESİNDE KAYNAK SULARININ HEPSİ KURUDU.

Çivril İlçesine 35 Km,  Denizli iline 100 Km. uzaklıktaki BOZDAĞ Mahallesi kaynak sularının arızalarının giderilerek akmasını istiyor..

A+A-

Köy içinde ve köy dışındaki arazide hiç kaynak çeşmesinin akmadığını Köye  inen yaban hayvanlarının bile susuzluktan öldüğünü belirtiler..                                     

Bozdağ Mahallesi sakinlerinden Öğr. Gör. Necmi Özdemir, İş insanı Vedat Demir, Erdoğan Tugan, Osman Başöz ve Muhtar Mehmet Başöz’den oluşan gurup;  Belediye Başkanı Semih  DERE  ve DESKİ  Genel Müdürü Ali Aydın ile görüşerek çözüm talebinde bulundu.

-Çivril Belediye Başkanı Sayın DERE’YE  BOZDAĞLILAR olarak yaptığımız ziyarette Akmayan çeşmelerimizle ilgili bilgiyi aktardık ve dilekçemizi  verdik… Kendileri konuyla ilgileneceğini belirterek;  DESKİ bu konu ile ilgileniyor. İsterseniz bir de DESKİ ile de görüşürseniz iyi olur  önerisinde bulundu. Kendisinin de konun takipçisi olacağını belirtti.  Kendisiyle yaptığımız görüşme olumlu bir havada gerçekleşti.. Arsa konusunda da gerekli girişimlerde bulunacağını belirtti.

DESKİ Genel Müdür Sayın Ali AYDIN  ile yaptığımız randevusuz görüşmede  olumlu bir hava içinde geçti.. Yoğun programının arasında bizlere zaman ayırdı.  DESKİ’NİN  Çivril Şube Müdürü Şevket beyin de orada olması, konuyu her ikisine de açıklamamız ve  konu hakkında bilgilendirmemiz olumlu sonuçlar doğuracağına  inanmamıza neden  oldu.  Eylül Ayının ilk haftası içerisinde herhangi bir aksilik olmaz ise Çivril DESKİ  BOZDAĞ’A bir ziyarette bulunarak konuyu yerinde inceleyecek.. BOZDAĞ muhtarı Mehmet BAŞÖZ  de konuyu kendilerine açıklayacak. Kaynağından gelerek Akmayan; GOCA ÇEŞME, KURNALI, İlkokulun altında ki çeşme  ve YSE tarafından yapılan  3 çeşmeler incelenecek.  Köylülerimiz de konunun hassasiyetine binaen ilgilenir, yer gösterimi, geldiği yerler hakkında bilgi verir ve bu çeşmelerin akması sağlanırsa  BOZDAĞ değişik bir boyuta taşınacaktır.  Grup sözcüsü Öğr.Gör. Necmi Özdemir BOZDAĞLILAR olarak konunun takipçisi olacağımızı bildirir, Saygılarımızı sunarız dedi.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.