Bizzat Eğitiyor (!)

Bizzat Eğitiyor (!)

Kaleiçi’nde bir dükkanda meydana gelen hırsızlık olayı duyanları şoka sokacak cinsten. Hırsızlığı yapanlar herkesi şaşırttı.

A+A-

Denizli ilinde Kaleiçi esnafı olan Serap Yıldız dükkanına müşteri şeklinde gelen anne ve kızı tarafından soyuldu. Annesinin yorgan almak amacı ile esnafı oyaladığı ve o sırada kızın çantayı çaldığı ortaya çıktı. Hırsızlığı yapanların anne kız olması da herkesi şoke etti.

Hırsızlık vakası, dün saat 12.00 civarlarında Kaleiçi Çarşısında yorgan satışı yapmakta olan bir dükkanda meydana geldi. Dükkan sahibi Serap Yıldız’ın çantası anne ve kızın planlı çalışmaları ile çalındı.

Bir Anda Alıp Çıkıyor

Kaleiçi’nde esnaf olan Serap Yıldız’ın anlatmalarına göre, Denizli'de dün saat 12.00 sularında tesettürlü bir bayan dükkana geliyor. Yıldız, kadına yorgan göstermek amacı ile arkasını dönüyor fakat kızın farkına varmıyor. Kız bu sırada çantasını alıp dükkandan çıkıyor. Yorgan alacağını dile getiren kadınsa döviz bozdurup geleceğini ve iki tane yorgan alacağını belirterek işletmeden ayrılıyor. Kadının dükkandan ayrılması ile  Yıldız, çantasına bakıyor ve yerinde olmadığını görüyor. Hemen güvenlik kameralarına bakan Yıldız, yorgan alacağını ifade eden kadının arkasından bir kız çocuğunun dükkana girdiğini ve çantasını alıp kaçtığını görüyor ve hemen polis ekiplerine haber veriyor.

Serap Yıldız, çantada kimlik, kredi kartları, çeyrek altın, bir miktar para ve değerli bir güneş gözlüğünün olduğunu ve hırsızlardan şikayetçi olduğunu belirtti.

Polis ekiplerinin kamera görüntüleri incelediği ve soruşturma yaptığı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.