Biz Büyük Bir Aileyiz...

Biz Büyük Bir Aileyiz...

Denizli Barosu'nun önceki dönem organlarında görev yapan üyeler için yemek verildi.

A+A-

Kısa süre önce Olağan Genel Kurul gerçekleştiren Denizli Barosu, önceki dönem yönetim, denetim ve disiplin kurulları ile Türkiye Barolar Birliği delegelerine yemek verdi.

Dedeman Park Otel'deki yemeğe hem önceki hem de yeni dönemde kurullarda görev alan avukatlar eşleri ile birlikte katıldı.

Yemekte görev süresini tamamlayan 6  Yönetim Kurulu üyelerimiz  Avukat Alpaslan Oruç, Avukat Fatma KIYAK, Avukat Mefaret Aydın Çam, Avukat Kerem Tahir Üzelce, Avukat Emin Eren, Avukat Tevfik Kendirli’ ye Disiplin Kurulu üyelerimiz Avukat Kadir Kurucu, Avukat Ufuk Serter’ e Denetleme Kurulu üyelerimiz Avukat Süheyla Bural, Avukat Özlem Doğan Bıyıklı Avukat Mustafa Doğan’ a ve Türkiye Barolar Birliği delegelerimiz  Avukat Kamil Doğan, Avukat Onur Dayıoğlu, Avukat Halil SARI plaket takdim edildi.

 

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan gecede yaptığı konuşmada Denizli Barosu'nun büyük bir aile olduğunu hatırlatarak, "Birlikte keyifle görev yaptığımız arkadaşlarımıza gösterdikleri özveri için teşekkür ediyorum. Denizli Barosu'nu geçtiğimiz dönemde en iyi şekilde temsil ettik. Bu dönem yenilenerek meslektaşlarımızın karşısına çıktık.  Yeni dönemde çıtayı daha da yükselteceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.