Bitlis’ten Şehit Haber

Bitlis’ten Şehit Haber

Bitlis ilinde teröristler tarafından açılan ateş sonucunda 1 kahraman askerin şehit olduğu, ikisinin ise yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Bitlis ilinin merkeze bağlı Çeltikli Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesindeki Aşağıyolak köy kırsalında operasyonda olan askerlere  hain örgüt mensubu teröristler tarafından ateş açılması neticesinde 1 asker şehadete erdi. 2 askerinse  yaralandığı ifade edildi.

Haince Saldırdılar

Valiliğin yapmış olduğu açıklamada, merkez ilçesi Çeltikli Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesindeki Aşağıyolak köyü kırsalında saat 12.00 sularında PKK’lı teröristlere karşı operasyon yapıldığı ifade edildi . Açıklamada,  sürdürülen operasyon sırasında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından taciz ateşi açıldığı, hain saldırıda, Jandarma Uzman Çavuş Cevdet Canördek’in şehit düştüğü, 2 askerin ise hayati tehlikesinin olmayacağı biçimde yaralandığı, şehide Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı, yaralı askerlere acil şifalar dilendiği belirtildi.

 

Açıklamada, güvenlik kuvvetlerinin bölge halkının da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak amacı ile kent çapında teröristler ile mücadelesinin kararlılık ile devam ettiğinin de altı çizildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.