Birlikte Bereketli Bir İftar

Birlikte Bereketli Bir İftar

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayı süresince her gün bir mahallede yapılan iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi'ne kuruldu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Ayı süresince her gün değişik bir mahallede yaptığı iftar sofrasının ilk durağı Merkezefendi Mahallesi’ydi. Ramazan ayının vazgeçilmezi olan mahalle iftarına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz katılımda bulundu.

 

Mahalle sakinleri ile bir bir selamlaşıp, ramazanlarını kutlayan Başkan Osman Zolan, burada yapmış olduğu konuşmasında, Allaha hamdolsun, 11 ayın sultanı ramazana kendilerini bir defa daha kavuşturduğunu, Ramazan ayı vesilesiyle bu güzelliklerin artarak devam etmesini, ilk günkü gibi son güne kadar aynı biçimde sağlıklı huzurlu güzel bir ramazan geçirmelerini temenni etti.

 

“Denizlimizde güzel işlerin altına imza atıyoruz "

 

Başkan Zolan, Denizli’de güzel işler yaptıklarını, 29 Ekim Bulvarı’nın karşısında, hep istenen ve içinde 112 Acil Sağlık, UMKE ve Aile Sağlığı Merkezi (ASM) olan sağlık tesisinin tamamlandığını ve çok güzel olduğunu, kısa zamanda hizmete alacaklarını, şimdiden herkese hayırlı ve uğurlu olmasını,  bunun yanında yine aynı bölgeden zahire pazarına kadar 30 metre genişliğinde yeni bir yol açtıklarını, bu yolun da mahalleyi daha güzele taşıyacağını, halka verdikleri sözleri yerlerine getirmeye devam ettiklerini belirtti.

 

İftar geleneği sürüyor

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise, Denizli'de mahalle iftarları geleneğini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve birimine teşekkür edip, ramazanın tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine vesile olması dilediklerini iletti. Kudüs'te meydana gelen acılara dikkatleri çeken Filiz, bu ramazanın herkesin hayatında yeni bir başlangıç olmasına vesile olmasını diledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.