Bir Zamanlar Çukurova neden yok 17. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova neden yok 17. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 17. yeni bölümü için bir açıklama geldi. Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

A+A-

ATV ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. 3 Ocak Perşembe gününde Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 17. yeni bölümünün yayınlanmayacağı belirtildi.

 

Başrollerinde Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek'in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda ATV tarafından bir açıklama yapılmadı.

 

Bir Zamanlar Çukurova 16. Bölümünde Neler Yaşandı?

 

Çukurova'da kartlar yeniden karılıyor! Yılmaz'ın kendi elleriyle kurduğu Sanayi Odası'nın Başkanı kim olacak? Kuşaklardır Adanalı olan Demir Yaman mı yoksa İstanbul'dan gelen Yılmaz mı? Züleyha yeni arabasıyla İstanbul'a mı kaçıyor? Demir kendi elleriyle kendi kuyusunu mu kazıyor? Züleyha'ya aldığı, konağın dilinden düşmeyen araba, Züleyha'nın kaçış planının bir parçası mı olacak? Sırlar bir bir ortaya çıkıyor, yer yerinden oynuyor. Kendi kafasına göre iş yapan Gaffur, bunun bedelini nasıl ödeyecek? Uhuletle ve suhuletle, Yamanların Demir'ini bitirme operasyonlarına devam eden Fekeli ve Yılmaz'ın sıradaki planları ne? Yeni karşılaşmalar, yine Çukurova'da olayların fitilini ateşleyecek.

 

Bir Zamanlar Çukurova 17. Bölüm Fragmanı İçin Tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.