Bir Devir Sona Erdi

Bir Devir Sona Erdi

Resmi olmayan neticelere göre Aziz Yıldırım'ın 20 senelik başkanlık dönemine Ali Koç son verdi ve Fenerbahçe'nin yeni başkanı oldu.

A+A-

Fenerbahçe, bugün gerçekleştirilen seçimli kongre ile yeni başkanını seçti... Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında geçen başkanlık mücadelesinde 21 bin 350'nin üzerinde üye oylarını kullandı. Daha sonra oy verme işlemi sonlandı ve Fenerbahçe'nin yeni başkanının belirlenmesi için sayım başladı. Açılan sandıklar dahilinde Ali Koç hemen her sandıkta önde çıkarken belli bir zaman sonra Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün yanına gidip Küçük'e sarıldı. Koç, statta zafer turları atmaya ve tebrikleri de birer birer kabul etmeye başladı.  Aziz Yıldırım’ın ise oy sayımı başlamasından sonra stadı terk ettiği görüldü.

YENİ REKOR GELDİ

Üyelerin yoğun bir katılımda bulunduğu kongrede oy verme işlemleri saat 10.00'da başladı ve 38 sandıkta yapıldı. Saat 17.00'de stat kapıları kapanarak oy kullanma işlemi bitti. Sırada bekleyen üyelerin oy verme işleminin ardından Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük'ün talimatı ile oy sayım işlemine yapıldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın seçimde rengi sarı, Başkan adayı Ali Koç'un seçimde rengi ise beyazdı. 21 bin 350'nin üstünde üye, başkanını seçti. Önceki rekor, 9380 ile 3 Kasım 2013 seçimlerinde olmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.