Bir Buket Aşk’a Ödül Yağdı

Bir Buket Aşk’a Ödül Yağdı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 4. Liseler Arası Tiyatro Festivali tamamladı. Denizli Seviye Okulları yine ödülle döndü.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 4. Liseler Arası Tiyatro Festivalinde, Denizli Seviye Okulları tarafından sahnelenen ve Berkan KARASU'nun yazmış olduğu "Bir Buket Aşk" adındaki oyunu izleyenleri büyüledi.

8 farklı okulun 8 oyun sergilediği festivalde hocaları Melih SERT öncülüğünde sahne alan Seviye Okulları öğrencileri diğer okullardan da jüriden de tam not almayı bildi.

Farklı kişilerin aynı yaşamlarının işlendiği oyunda öğrenciler oyunculuklarını konuşturdular ve iki ödül birden aldılar. Festival sonunda dereceye girenlere verilen ödüllerden Seviye Okullarında en iyi yardımcı komedi kadın oyuncu ödülünü Emine Sevgi AYDINLI alırken,  hocaları Melih SERT ise en iyi yönetmen ödülüne layık görüldü.

DEVAM EDECEĞİZ

Melih Sert, öğrencileri ile gurur duyduğunu ifade etti ve emeklerinin karşılığını aldıklarını dile getirdi. Denizli Seviye Okullarında öğrencilerini her yönleri ile geliştirmeye çalıştıklarını belirten Sert, kültürel ve sosyal alanlardaki etkinliklerinin devam edeceğini, baharı gelişi ile birlikte Denizli halkına daha güzel etkinlikler sunacaklarını ifade ederek, oyunu sergileyen ve emeği geçen herkese teşekkürleri iletti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.