Bir An Önce Önümüze Bakmalıyız

Bir An Önce Önümüze Bakmalıyız

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Aktepe Mahallesi'nde yaptığı iftar yemeğine katılımda bulunmasının ardından Esnaf Odaları başkanları ile buluştu.

A+A-

Bakan Zeybekci, bu coğrafyada kimlerin hayali varsa yaparken, Türkiye'nin sessiz bir şekilde yerinde oturmasını ve kabul etmesini istediklerini belirterek, bunu asla kabul etmeyeceklerini, Suriye'yi, Irak'ı, bitirdikten sonra sırayı bize getireceklerini, onların hedefinin Kudüs filan olmadığını hedefin Türkiye olduğunu herkesin bildiğini belirtti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, katıldığı ve Aktepe Mahallesi'nde yapılan iftara Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ile İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz katılımda bulundular. İftar yemeğinden sonra Bakan Zeybekci  Şirinköy Mahallesi'nde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin yaptığı toplantıya katıldı. 

'BAĞIMSIZLIK YOLUNDA İLERLEYEN TÜRKİYE'YE DOĞRU GİDİYORUZ'

Oda başkanları ile toplantıda buluşan Bakan Zeybekci, Türkiye'nin fasoncu bir ülke olarak 36 milyar dolarlık ihracatını 61.5 milyar dolara yükselttiğini ifade ederek bunun yetmeyeceğini, kendilerinin bunu Türkiye olarak fasoncu bir ülke olarak yaptıklarını, başkalarının tasarladığı, markasına ve patentine sahip olduğu bir dünyada kendilerine verdikleri işleri yapıp geldiklerini, şimdi artık yeni dönemde kendi tasarladığı, markası ve patentine sahip olduğunu, artık A planından, B planına geçmiş, tam bağımsızlık yolunda hızla ilerleyen Türkiye'ye doğru gidildiğini söyledi.

'SURİYE'Yİ, IRAK'I BİTİRDİKTEN SONRA SIRAYI BİZE GETİRECEKLER'

Suriye'yi, Irak'ı, bitirmelerinin ardından sıranın Türkiye’ye geleceğini belirten Bakan Zeybekci birilerinin ürettiği teknolojiyi ve birilerinin kurmuş olduğu ekonomik dünyaya tabi olan bir Türkiye’nin kabul edilemeyeceğini, Anadolu coğrafyası zayıf hiçbir milleti bugüne kadar kabul etmediğini, vahşi bir at gibi üzerine binen o binici sağlam ve güçlü olmalı, sıkı durulması gerektiğini, Türk İslam coğrafyasının çadır direğinin Türkiye olduğunu, onun için de bu yeni dönemin çok önemli olduğunu belirtti.

'SEÇİM BİR KERE KONUŞULDU MU, GERİ DÖNÜŞ OLMAZ'

Bakan Zeybekci, 16 Nisan'da Türk milletinin bir karar verdiğini ve bu milletin verdiği bu kararı bir an evvel uygulamasının milletin yararına olduğunu ifade ederek, bir an evvel belirsizliklerin bitmesi ve yolumuza bakmamız gerektiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.