Binlerce Kare Denizli’yi Anlattı

Binlerce Kare Denizli’yi Anlattı

Denizli il sınırlarındaki parklar, göller, antik kentlerle şehrin eski meslekleri ve şehir merkezindeki hayatını anlatan binlerce karenin yarıştığı 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları ilan edildi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması neticeleri ilan edildi. Amatör ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından yoğun ilgi gösterilen yarışmaya gönderilmiş olan 4500 civarında fotoğrafta Denizli il sınırları içerisindeki parklar, antik kentler, göller ile Denizli’nin eski meslekleri ve kent merkezindeki hayat anlatıldı. "Denizli’nin Parkları" dalında Yusuf Dündar, "Denizli’nin Gölleri” dalında Ali Dere, "Denizli’nin Antik Kentleri" dalında Ümmü Kandilcioğlu , “Denizli’de Kent Merkezinde Yaşam” dalında Ali Osman Çoşkun ve “Denizli’nin Eski Meslekleri” dalında ise Ümmü Kandilcioğlu birinciliği elde etti.

 

149 eser ödüle layık görüldü

 

4500’e yakın eserin katılmış olduğu Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda 149 esere ödül verildi. Ayrıca yarışmanın neticeleri www.denizli.bel.tr adresinden de yayınlandı. Yarışmanın her bir dalı için ayrı ayrı olmak üzre 1.sine 4 bin TL, 2.sine 3 bin TL, 3.süne ise 2 bin TL ödül verilecek. 500'er TL 4 adet mansiyon verilecek yarışmada 250'şer TL de sergileme ödülü veriliyor.

 

Denizli'de yaşamı anlatan eserler

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yarışmaya katılmış olan herkese teşekkürlerini sundu. Denizli'nin parkları, doğal, tarihi ve kültürel güzellikleri ile kentsel yaşamını anlatan eserlerin çok değerli olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, Denizli’nin bu güzelliklerini kayıt altına alarak anı yakalayan, emek veren herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.