Bilim Fuarı Rüzgarı Devam Ediyor

Bilim Fuarı Rüzgarı Devam Ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK ortaklığında ülke çapında uygulanmaya başlanan "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Projesi" Baklan'da tüm hızla sürüyor.

A+A-

TÜBİTAK’ın desteklediği 4006 Bilim Fuarında öğrencilerin ter dökerek zahmetle hazırladıkları çalışmalar sergileniyor. Fuarın 2. ayağı olan Hadım Ortaoku'nda, 53 öğrenci, 25 değişik başarılı proje ile göz doldurdu. Öğrencilerinin başarıları velilerde de büyük heyecana sebep oldu.

Baklan'ın Hadım Mahallesi, Hadım Ortaokulu'ndaki fuara Baklan Belediye Başkan Yardımcısı Mesut İnan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Akduman, İlçe Emniyet Amiri Ömer Şahin, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ersin Gürsoy, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Günyılmaz, Baklan Ziraat Müdürü Selman Duysak, Okul Müdürü İsmail Doğanyağız, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katılımda bulundu.

Öğrenci ve eğitim camiasına teşekkür

İnsan hayatını kolaylaştıran, günümüzün ihtiyaçlarını karşılayacak özellikler ihtiva eden projeler öğrenciler tarafından uygulamalı bir şekilde anlatıldı. Fuarda konuşma yapan Baklan Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut İnan, başta Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever olmak üzere bilim fuarının yapılmasında emeği geçen öğrencilere, eğitim camiasına çok teşekkür ettiğini, öğrencilerin gözlerindeki pırıltıyı görmenin kendilerini son derece memnun ettiğini belirtti.

Fuara Pamukkale Üniversite Bilinçli Nesil Topluluğu'da katılımda bulundu. Fuar alanında ikramlarda yapan topluluk, palyaço gösterisi, kaydıraç ve koşu parkuru hazırlayıp öğrencilerin ve çocukların hoş zaman geçirmelerini de sağladılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.