Beşir Derneği'nden Çanakkale Menüsü

Beşir Derneği'nden Çanakkale Menüsü

Beşir Derneği'nden Çanakkale Menüsü

A+A-

BEŞİR DERNEĞİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİN SOFRASINA MİSAFİR OLDU

Ülke genelinde ve yurtdışında yaptığı yardımlaşma faaliyetleri ile tanınan Beşir Derneği, 18 Mart Zaferinin 103. Yıldönümünde şehitlerimizi yadetti. Beşir Derneği Denizli Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen organizasyonda, Beşir gönüllüleri sabah namazında Asri Mezarlıkta buluştu. Topluca eda edilen namazın ardından Şehitlik ziyareti yapıldı.

Beşir Derneği'nin 'Şehitlerimizin sofrasına misafir oluyoruz' söylemiyle tüm illerde yürüttüğü organizasyon kapsamında da Yeni Cami'de öğle namazının ardından halka 43. Alay 1. Piyade Taburu 1. Bölük’ün menüsü olan şekersiz üzüm hoşafı ve kuru ekmek ikram edilerek şehitlerimizin Çanakkale'de çektiği zorluklar bir nebze olsun hissettirilmeye çalışıldı.

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği Organşzasyon ve Gönüllüler Sorumlusu Mustafa Turgut; “18 Mart Zaferinin 103. Yıldönümünde gönüllülerimizle beraber vatanı canı pahasına koruyarak bizlere emanet eden şehitlerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz ancak o günün zorluklarını bir nebze olsun halkımıza hatırlatabilmek adına 43. Alay 1. Piyade Taburu 1. Bölük’ün menüsünden bir ikramda bulunduk. Vatan, din, bayrak uğruna şehadete yürüyen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.