Bereket Enerji Genç Mühendislerin İlgi Odağı Oldu

Bereket Enerji Genç Mühendislerin İlgi Odağı Oldu

Bereket Enerji Genç Mühendislerin İlgi Odağı Oldu

A+A-

 

Enerji sektörünün Türkiye’deki önemli oyuncularından biri olan Bereket Enerji Grubu, İstanbul Teknik Üniversitesi’nce organize edilen Türkiye Mühendislik ve Kariyer Fuarında, iş arayan ve umudunu bu sektöre bağlayan genç mühendislerin ilgi odağı oldu.

 

İstanbul’daki üniversitelerin mühendislik bölümlerinde öğrenim gören ve mezun olan Türkiye’nin genç yeteneklerinin iş ve staj platformu olan Beşiktaş Vodafone Park’taki fuara bu yıl enerji sektörü damgasını vurdu.

 

Fuara ‘’ Enerjinizi bizimle keşfedin’’ sloganıyla katılan Bereket Enerji’nin standı, mühendis ve mühendis adaylarının adeta akınına uğradı. İnsan Kaynakları yönetmeni Sultan Piltan, Özge Dinçer, Merve Yurtseven ve Nazan Nur Tümay, staj ve iş başvurusu yapan mühendisler ile mühendis adaylarla tek tek ilgilendi. Genç yeteneklerin grubu daha iyi tanıyabilmesi için grubun tüm faaliyetlerinin anlatıldığı broşür ile bazı promosyon ürünlerinin dağıtıldığı standa 2 binin üzerinde öğrencinin ziyaret ettiği belirlendi.

 

Bereket Enerji’nin Rüzgar biriminden Volkan Sert, Çevre biriminden Özgün Gül Koparan, Sena Turfanda, Elektrik biriminden Cihat Akkoç, Enerji satış biriminden İsmail Mahmur ve Berkay Akpınar ile İnsan Kaynakları birimi yöneticileri, öğrencilere ayrıca ‘’ Enerji ticarette, mezun olmak, mezunları mülakatta ne bekliyor, yeşil iş ve rüzgar enerjisi ‘’ konularında sunumlar yaparak bilgilendirdiler.

 

Bereket Enerji Üretim A.Ş. İnsan Kaynakları Yönetmeni Sultan Piltan, fuar ile ilgili olarak   mühendis ve mühendis adaylarının ‘’Gelecek enerjide’’ düşüncesini benimsediğini ve gelecek için bu sektöre umut bağladığını gözlemlediklerini dile getirdi. Bu beklentileri karşılama ve genç yetenekleri aydınlatma konusunda Bereket Enerji olarak önemli bir sınav verdiklerini vurgulayan Piltan, ‘’ Amacımız yenilenebilir enerjinin önemini anlatırken, öğrencilere staj ve iş konularında yardımcı olmak ve iş hayatına atılmaları konusunda rehberlik etmektir’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.