Bereket Enerji’den Çevre Duyarlılığı

Bereket Enerji’den Çevre Duyarlılığı

Türkiye’nin önde gelen entegre enerji grubu olan Bereket Enerji Grubu, ‘’5 Haziran Dünya Çevre Günü’’ etkinliklerinde yine ön plandaydı.

A+A-

Öğrenciler Akın Etti

Yenilenebilir enerji yatırımlarında yaptıkları çevre duyarlılığı sebebi ile Sürdürülebilir Enerji Üretim ve Tüketim Derneği SÜT-D tarafından son 2 senedir üst üste ‘’Türkiye’nin çevre oscar’’ı olarak görülen “Düşük Karbon kahramanı” enerji şirketi ilan edilen Bereket Enerji’nin Denizli ilinde açmış olduğu standa minik öğrenciler akın ettiler.

Güneş, rüzgar ve hidroelektrik santralların kurulması ve işletilmesinde ‘’Çevreyi koruyan’’ bir anlayış ilkesi ile ve bu konu ile alakalı yenilenebilir enerji yatırımlarının öncüsü olan Bereket Enerji’nin standında bilgi verme amacıyla broşür ve promosyon dağıtımı yapıldı. Çevre günü etkinliklerine katılımda bulunan yüzlerce öğrencinin ilgisi ve konu ile alakalı soruları adeta büyükleri geride bıraktı.

İlgi Büyük

Bereket Enerji Üretim A.Ş. Çevre Yönetmeni Özgün Gül Koparan, tüm dünyanın karbon salımını düşürmek amacıyla mücadele ettiğini dile getirerek, öğrencilerin bu sebeple büyük ilgisini çok anlamlı bulduklarını belirtti.

Koparan, Bereket Enerji Grubu olarak tüm enerjileri ile doğaya ve çevreye sahip çıktıklarını, yenilenebilir enerji kaynaklarını değerlendirme altına alırken en büyük amaçlarının daha temiz ve yaşanabilir bir Türkiye’ye katkı sağlamak olduğunu ve Türkiye’nin ve dünyanın gelecek günleri için herkese büyük görevlerin düştüğünü belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.