Bereket Enerji Başarısını Artırdı

Bereket Enerji Başarısını Artırdı

Capital Dergisi tarafından yapılan büyük bir araştırma ile belirlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 firması’’ listesine Türkiye’nin entegre enerji kuruluşu olan Bereket Enerji Grubu’ndan 7 şirket girme başarısı gösterdi.

A+A-

Fortune Dergisi’nin yaptığı ve geçen ay ilan ettiği Türkiye’nin en büyük 500 şirketi araştırmasında da Bereket Enerji Grubu’ndan 9 şirket sıralamaya girmişti.

2017’nin şirket performanslarının ve cirolarının ölçüt olarak alındığı Capital Türkiye 500 araştırmasında, Bereket Grubu’ndan Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. 74., Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. 109., GDZ Enerji Dağıtım A.Ş. 228., ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. 348., Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. 435., Bereket Elektrik A.Ş. 437. İle Bereket Enerji Üretim A.Ş. 471.sırada listeye girdiler. Bu tabloya göre, Bereket Enerji Grubu’ndan Capital 500’e giren şirket sayısı 6’dan 7’ye çıktı.

Capital’in geçtiğimiz seneki araştırmasında da 6 şirketini ilk 500’e sokan Bereket Enerji Grubu, bu seneki araştırmanın neticelerine göre, performansını ve cirosunu artırdı. Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, gruba bağlı olan 7 şirketin ilk 500 kuruluş arasına girmiş olmasının gurur verici olduğunu fade etti.

Çabamız Devam Edecek

Saldanlı, konu ile alakalı olarak yapmış olduğu değerlendirmesinde, Ülkelerin gelişmişliklerinin artık enerji üretimi ve tüketimi ile belirlendiğini,  tüm gayretlere rağmen 2 milyar insanın enerjiye hala ulaşamadığı dünyada, Türkiye’de günde 4 saat elektrik kesintisinin olduğu günlerden bugünlere geldiklerini, enerji sektörünün; yüksek teknoloji, bilgili ve tecrübeli kadrolar ve yüksek finansman gerektiren bir sektör olduğu,  böyle bir sektörde 10 binden fazla çalışan ile Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması amacı ile büyük gayret gösterdiklerini ve göstermeyi de sürdüreceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.